Неделя, 9 Май 2021
Скорпион

Седмичен хороскоп
03 - 10 Август 2020

975

Седмичен хороскоп - Скорпион - 03.08.2020 - 10.08.2020 година

Приемайте хората такива, каквито са и общувайте с тях искрено. Не си създавайте никакви илюзии и се въздържайте от прояви на мнителност. Ако някой не оправдае очакванията ви с реакциите или поведението си, постарайте се да разберете какви са причините, да промените гледната точка, подхода, критерия за оценка.

Стремете се към съпричастност, а не към прояви на индивидуалност. Индивидуалността ви е силно застъпена и всички знаят това. През тази седмица ще сте по-полезни, а и по-резултатни, ако сте солидарни с хората от обичайното ви обкръжение. Дайте им възможност да ви почувстват близки и да ви се доверят. Тонусът ви е достатъчен, за да се справите с всички предизвикателства по пътя си. Единственото, което ви е необходимо е да се преборите със собствените си съмнения. Не се плашете от новото и непознатото, колкото и сложно да ви изглежда. Дайте си малко време за опознаване на фактите и след това решете дали си заслужава да се заемете с нещо или не.

От усвояването на информация може да не спечелите, но няма и да загубите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година