Сряда, 29 Януари 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
03 - 10 Април 2017

4702
Седмичен хороскоп - Скорпион - 03.04.2017 - 10.04.2017 година
 
Опитайте се да сложите ред в нещата си, за да си изясните къде сте вие и какво искате. Само така усилията ви ще станат ползотворни и резултатите ще ви носят доволство. Добра възможност да обърнете една не толкова приятна ситуация в печеливша за вас. Помощ от човек, на когото не сте разчитали особено и това ще ви изненада приятно. Не се плашете от конкуренцията. Чрез нея само може да си сверите часовника. А може да се окаже, че всъщност сте далече напред. Не пренебрегвайте и любовта, защото тя ще ви донесе мигове изпълнени с настроение и виталност. Маниерниченето пред интимният ви партньор не е най-сигурният път към сърцето му.
 
По-добре бъдете малко по-отворени към него, и към това, което го интересува. Опитайте да намирате общи интереси, които да държат отношенията ви живи и интересни. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година