Петък, 19 Юли 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
29 - 05 Септември 2016

3946
Седмичен хороскоп - Скорпион - 29.08.2016 - 04.09.2016 година
Показвайки се подготвени и на място, ще расте и желанието ви да се налагате, считайки, че това е начинът да бъдете забелязани. Можете да запазите отношенията си с партньори, колеги, роднини и приятели коректни, ако съзнателно избягвате споровете и с повече уважение изслушвате мнението им. Това ще заздрави връзките и доверието помежду ви, освен, че ще ви предпази от ненужни атаки и направи по-устойчиви на бурите.
 
Постигнатото с труд, умения и воля ви прави чест, но се пазете да не подхраните в повече самочувствието си. Живейте и се развивайте в мир със себе си и обичайте другите такива, каквито са. Парите и славата са преходни и често носят страдание, но това го разбираме, за съжаление, твърде късно. Гледайте позитивно на промените и следвайте логиката им, без да се поддавате на изкушения, които могат да повлияят негативно на мисленето и поведението им. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година