Събота, 20 Април 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
27 - 03 Септември 2018

1833

Седмичен хороскоп - Скорпион - 27.08.2018 - 03.09.2018 година  

Условно казано периодът ще е разпределен на три части. В началото на седмицата е добре да се ориентирате към занимания, изискващи предимно физически усилия.

Контактите също ще са интензивни, полезни и успешни, стига да не прекалявате с „хапливи“ шегички. След това ще можете да намерите решение на спорове, свързани с любовните ви отношения. Ще ви е по-лесно, ако не сте излишно мнителни. Енергетиката ви ще е с тенденция към лек спад, така че избягвайте контактите с мрънкащи, намусени, навъсени и излъчващи лошо настроение хора. По-добре никаква компания, отколкото лоша.

Не стигайте до крайности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019-та година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година