Неделя, 17 Ноември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
27 - 03 Април 2017

4176
Седмичен хороскоп - Скорпион - 27.03.2017 - 03.04.2017 година
 
С уменията си аргументирано да убеждавате ще печелите съмишленици и с лекота ще прокарвате идеите си. Положителното е, че имате правилно виждане по проблемите и няма да срещате непреодолими трудности при преодоляването им. Но с доброто си сърце може да се превърнете в жертва на недоброжелатели, които да ви използват за лични интереси. Под маската на приветлива усмивка и ласкави думи ще ви въвлекат в интриги и машинации. Колкото по навреме го разберете, толкова по-добре за вас. Бъдете разумни в харченето и не изпадайте в излишна показност.
 
Възможно е неразположения и хронични заболявания да направят промени в плановете ви. Вземете мерки и не изпадайте в крайности. Служебни пътувания. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година