Вторник, 10 Декември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

3156

Седмичен хороскоп - Скорпион - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

Част, от нещата, които планирате за следващите дни ще са съпътствани с неочаквани обрати. Това изисква да сте подготвени и без излишен разход на сили и време да се адаптирате към променените условия.

От вас се очаква да подобрите организацията си, като заложите на силните си страни и по-малко се вглеждате в недостатъците на другите. Носители сте на безброй хубави качества, чрез които бихте могли да събудите доброто в света около вас. С прозорливо мислене и положителна нагласа можете да въздействате на хората и проблемите им, насърчавайки ги да работят за по-бързото им решаване. С премерен тон отчитайте пропуските и давайте преднина на творческото си виждане за нещата, своето и на другите. Успехите ще ви носят настроение и подхранват амбициите ви за повече.

Ако ви предстоят изпити, конкурси и други важни за вас изяви се подгответе добре, поставяте начало на силен период в живота си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година