Понеделник, 24 Февруари 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
26 - 02 Април 2018

3174

Седмичен хороскоп - Скорпион - 26.03.2018 - 02.04.2018 година

Част, от нещата, които планирате за следващите дни ще са съпътствани с неочаквани обрати. Това изисква да сте подготвени и без излишен разход на сили и време да се адаптирате към променените условия.

От вас се очаква да подобрите организацията си, като заложите на силните си страни и по-малко се вглеждате в недостатъците на другите. Носители сте на безброй хубави качества, чрез които бихте могли да събудите доброто в света около вас. С прозорливо мислене и положителна нагласа можете да въздействате на хората и проблемите им, насърчавайки ги да работят за по-бързото им решаване. С премерен тон отчитайте пропуските и давайте преднина на творческото си виждане за нещата, своето и на другите. Успехите ще ви носят настроение и подхранват амбициите ви за повече.

Ако ви предстоят изпити, конкурси и други важни за вас изяви се подгответе добре, поставяте начало на силен период в живота си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!

Годишен хороскоп за 2020-та година