Вторник, 4 Октомври 2022
Скорпион

Седмичен хороскоп
25 - 02 Май 2022

1142

Седмичен хороскоп - Скорпион - 25.04.2022 - 02.05.2022 година

Финансови нужди ще провокират активността ви и ще се стремите да обхванете повече задачи, оставяйки личните си нужди на втори план. Не пренебрегвайте интуицията си, която ви съветва да не се доверявате на хора, обещаващи ви бързи печалби и проверявайте поднесените ви за подпис документи и информация, написана със ситни букви.

Ще реализирате намеренията си, ако следвате програмата си и спазвате добрия тон в отношенията си. Стремежът ви да сте навсякъде, където се взимат решения и се дават съвети ще ви измори бързо, освен, че ще подхранвате напразно измамното чувство да имате власт над всички около вас. Правилното поведение изисква реален поглед върху обстановката и само в случай на нужда - участие.Не позволявайте на стреса да наруши психическото ви равновесие, за да не улесните противниците си.

С приветливо излъчване ще спечелите повече, отколкото с критично поведение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година