Понеделник, 21 Юни 2021
Скорпион

Седмичен хороскоп
25 - 02 Юли 2018

2373

Седмичен хороскоп - Скорпион - 25.06.2018 - 02.07.2018 година  

През следващите дни по-често ще търсят услугите ви и в желанието си да сте полезни, ще натрупате повече умора и отегчение. За себе си ще разберете, че излишната инициатива не винаги се цени, и което е по-лошо, може да застраши взаимоотношенията помежду ви, като изгубите взаимно уважението си.

В професионално отношение ще подобрите приоритетите си, отдавайки значение на най-важното, другото ще отиде на втори план. На онези, които се домогват с користни намерения до вас ще им покажете, че имате свои планове и цели, оставайки чужди на нездравите им интереси. Водени от разума и в хармония с вътрешното си усещане за нещата, ще намирате елегантни решения по въпросите, които ви занимават. Покана за гостуване или почивка с някого. Ще ви бъде интересно и приятно, като разбира се не пренебрегвате и личните си предпочитания.

Доволни ще останете и от развитие на семеен въпрос, независимо, че финансите отново няма да са достатъчни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година