×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 16 Ноември 2018
Скорпион

Седмичен хороскоп
25 - 02 Юли 2018

2081

Седмичен хороскоп - Скорпион - 25.06.2018 - 02.07.2018 година  

През следващите дни по-често ще търсят услугите ви и в желанието си да сте полезни, ще натрупате повече умора и отегчение. За себе си ще разберете, че излишната инициатива не винаги се цени, и което е по-лошо, може да застраши взаимоотношенията помежду ви, като изгубите взаимно уважението си.

В професионално отношение ще подобрите приоритетите си, отдавайки значение на най-важното, другото ще отиде на втори план. На онези, които се домогват с користни намерения до вас ще им покажете, че имате свои планове и цели, оставайки чужди на нездравите им интереси. Водени от разума и в хармония с вътрешното си усещане за нещата, ще намирате елегантни решения по въпросите, които ви занимават. Покана за гостуване или почивка с някого. Ще ви бъде интересно и приятно, като разбира се не пренебрегвате и личните си предпочитания.

Доволни ще останете и от развитие на семеен въпрос, независимо, че финансите отново няма да са достатъчни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година