Четвъртък, 6 Октомври 2022
Скорпион

Седмичен хороскоп
25 - 01 Август 2022

758

Седмичен хороскоп - Скорпион - 25.07.2022 - 01.08.2022 година

Деловите ви изяви ще направят периода напрегнат и труден, но ползотворен. Договореностите, които ще постигнете ще ви позволят да си осигурите печалби и приятели. Ще имате добро самочувствие и желание за развлечения. Интимният ви живот ще стане наситен на емоции и приятни изживявания.

Необвързаните измежду вас ще получат предложения за брак. Липсващата ви до сега половинка ще се появи, ще запълни празнотата и ще осмисли живота ви. Към непознатото бъдете предпазливи, не тръгвайте с агресия и лоши мисли. Само добронамереното ви отношение ще ви отвори врати и ще ви осигури добър прием. Същото се отнася и за дома ви. С припряност и гняв няма да постигнете желаното. Живота поднася изненади на всички, но в нашите възможности е да го направим по-добър и интересен.

Възможни са здравословни, хронични неразположения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година