Петък, 20 Септември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
25 - 01 Август 2016

3655
Седмичен хороскоп - Скорпион - 25.07.2016 - 31.07.2016 година
Изправени сте пред избор и вземане на решения. Това предполага широк поглед и умение да боравите с информацията. Не затъвайте в дребни и несъществени детайли, старайте се да сте на нивото на отговорностите, които стоят пред вас. Също така не се поддавайте разрушителни емоции, запазете мисълта си чиста и пъргава. Ангажираността ви ще е голяма, за това се освободете от задачи, които успешно могат да се свършат и от другите около вас. Периодът е силен и с повече амбиция и хъс ще постигнете много.
 
В професионален план ви предстои издигане в йерархията, нови предизвикателства и изява на възможностите ви. Впечатляваща ще бъде принципната ви позиция по проблеми, касаещи бъдещето на много хора. Благородство, милосърдие и състрадателност за вас не са празни звуци. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година