Вторник, 25 Юни 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
24 - 01 Май 2017

3835
Седмичен хороскоп - Скорпион - 24.04.2017 - 01.05.2017 година
 
Инстинктивно приключвате с всичко старо и насочвате взора си напред. И с основание. Очакват ви нови професионални предизвикателства. Някои ще заемат висок пост, други ще сменят работното си място. Сигурно е, че няма да ви липсват пари, колкото и невероятно да ви изглежда това. Разбира сe, те няма да са подаръци, а с труд и упоритост спечелени. Пречките пред вас ще са пропорционални на успехите ви, или обратно. Силни сте и ще преодолявате възникващите трудности без да се натоварвате психически. Житейските уроци са оставили своя отпечатък върху възприемчивостта ви и начина ви на мислене.
 
Има още път до съвършенството, но дано да го изминете без много страдания. Със сигурност сте в състояние да се справите с всяка житейска ситуация, но само и единствено от вас зависи, как точно ще го направите. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година