Събота, 28 Януари 2023
Скорпион

Седмичен хороскоп
23 - 30 Октомври 2017

5567
Седмичен хороскоп - Скорпион - 23.10.2017 - 30.10.2017 година
 
През следващите дни бъдете внимателни, като контролирате емоциите и не допускате отрицателни мисли да владеят съзнанието ви. Откритостта ще ви помага и в случаите, когато търсите съдействие или съвет.
 
Ще работите за подобряване на финансите и всичко, свързано с тях или произтичащо от тях, а то никак не е малко. За ваш късмет ще срещнете близки по дух и разбиране хора, с които ще ви е по-лесно да работите, възможни са и по-сериозни обвързвания. Положените от вас усилия ще подобрят представите за собствените ви възможности, вярата ви ще укрепне, успехите ще ви носят доволство и ще ви амбицират да се развивате. С пробудени сетива и без усилия ще различавате истината от лицемерието у другите и това ще ви помага и за напред. Ще разкриете чувствата си към някого и от това деня ви ще стане по-светъл, а нощта по-желана.
 
 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-