Сряда, 18 Септември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
23 - 30 Май 2016

3356
Седмичен хороскоп - Скорпион - 23.05.2016 - 29.05.2016 година
С вяра в себе си и в онези, с които работите ще стигнете по-скоро до желаните резултати. Развръзки от взаимен интерес ще подсилят усещането ви за добрия изход на започнало начинание. Ако изпитвате раздразнения, не ги показвайте, за да не прекъснете доброто начало. Ако все пак ви се наложи да подмените част от екипа си, се огледайте наоколо. Със сигурност ще откриете подходящите хора, с които да стигнете до края. За други се очертават финансови затруднения, особено в края на периода. Има на кого разчитате и вие го знаете. Не унивайте, ще ви се даде шанс за допълнителни доходи или друга, търсеща от вас перспектива. Използвайте потенциала си, други на ваше място биха се възползвали на мига.
 
Работата ви по нов проект ще се разрасне и ще привлечете още хора към нея. В подкрепа на интереса ви към някога ще получите доказателства за взаимност. От благоприятните възможности извлечете най-доброто за себе си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година