Събота, 4 Април 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
22 - 29 Юли 2019

1708

Седмичен хороскоп - Скорпион - 22.07.2019 - 29.07.2019 година 

Новостите в бита ви правят повече активни и действащи. Ще се окажете в центъра на събитията и ще се наложи да вземате решенията си в движение.

Ръководете се от прагматичната си мисъл и се абстрахирайте от чувствата си. Много погледи ще са насочени към вас, очаквайки справедливост, далновидност и не на последно място добронамереност. Ще срещате подкрепа в усилията си и ще намирате потвърждение на идеите си. Вашето време вече започна. Лесно ще влизате в сдружения, резултатите от които ще са положителни. Настроението ви ще има променлив характер, но най-често ще оставате доволни от себе си.

В любовта ще има моменти на недоразумения, които можете да избегнете, ако го желаете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година