Четвъртък, 1 Декември 2022
Скорпион

Седмичен хороскоп
21 - 28 Ноември 2022

604

Седмичен хороскоп - Скорпион - 21.11.2022 - 28.11.2022 година 

Като пробудени и социално-ангажирани хора има какво да кажете на света, за това го направете така, че да ви чуят. За себе си, както и до сега, ще се поддържате в добра кондиция и в крак с времето. Ще говорите открито за намеренията си и ще търсите подкрепата на онези, които споделят идеите и прозренията ви за бъдещето.

Търпеливо и с мисъл ще работите по задачите си, въпреки съпътстващите ги затрудненията и без да губите вярата си, ще продължите напред. Ремонтните работи по дома или офиса ще продължат и през новата седмица за някои от вас, но това не причина да се конфронтирате с околните. Решавайте създалите се проблеми цивилизовано, а там, където не достигат средства и на добра воля. Предстоят ви приятни изненади, които ще ви донесат настроение и придобивки.

Осигурете си повече време за отдих и възстановяване. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година