Петък, 24 Май 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2395

Седмичен хороскоп - Скорпион - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Възможността да създавате, организирате и представяте най-доброто от това, което можете ви изпълва с вълнения и прави добри. Събитията ще благоприятстват намеренията ви и без усилия ще постигате целите си.

Превърнете ги в кауза, значима за повече хора. Това ще ви издигне на по-високо обществено стъпало, но и не само. Ще се почувствате част от едно цяло и повишавайки активността си, ще работите за по-доброто му настояще и бъдеще. Отговорностите ви ще нарастват, без да ви причиняват неудобства, защото съзнавате ролята, която ви се отрежда. Любовта ви зарежда с увереност и дава сили да продължавате, правейки ви успешни. Изчистете недоразуменията, които имате с другите и не оставяйте сянка съмнения у никого за добрите си намерения.

Предстоящо събитие ще ви обогатят с впечатления и опит, а материални придобивки ще върнат настроението и самочувствието на онези, които се нуждаят от финансови стимули. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година