Неделя, 21 Юли 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
21 - 28 Декември 2015

2401
Предстои да се справите с много въпроси, чиято трудност ще изисква да сте овладени и с твърд подход. Няма да се поддадете на лъскави обещания и мили думи, само защото някой добре ще изиграе ролята си пред вас. Имате опит в подобни ситуации и можете да се справите, свеждайки риска и загубите до минимум.
 
От друга страна тръпката да постигате намеренията си ще ви зарежда с енергия и хъс, с каквито малко хора се отличават. Забързани напред, обръщайте внимание и на хората, които държите в страни от обкръжението си. Споделяйте вълненията им и се радвайте на успехите им като на свои, това ще даде тласък на вашите.
 
Самотните ще имат върху какво да размишляват, срещайки се с подходящ за душевната им нагласа човек. Ще продължите да се вълнувате от състояние на близък роднина, помагайки му да преодолее по-лесно здравословните си и други проблеми. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година