Събота, 4 Февруари 2023
Скорпион

Седмичен хороскоп
20 - 27 Септември 2021

814

Седмичен хороскоп - Скорпион - 20.09.2021 - 27.09.2021 година

С характерната си бърза мисъл и находчиви действия ще намирате преките пътища за реализации и постигане на намеренията си. Успешно завършен проект ще привлече вниманието на нови бизнес-партньори към вас, с което ще поставите началото на по-мащабни действия.

Финансите ви ще растат, а с тях и всичко, което желаете за себе си и близките си. Някои ще мислят за смяна на работното място, търсейки повече простор за неограничените си умения. Все пак бъдете разумни и не поемайте излишни рискове, за да не обременявате психиката си напразно. Уважавайте законността и бъдете открити в действията си, включително и пред интимния си партньор. Поставете акцента там, където считате за важен и работете върху него.

Изглаждане на партньорски взаимоотношения, постигане на договорености и финализиране на бизнес-сделки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-