Вторник, 10 Декември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
20 - 27 Август 2018

1958

Седмичен хороскоп - Скорпион - 20.08.2018 - 27.08.2018 година  

Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. Дните са наситени с енергия, не бива да губите надежда за нищо, в голямата си част плановете ви ще се осъществят.

Да радвате хората около вас е в приоритетите ви, както и да следвате интересите си. По свой начин ще съчетаете и двете, така щото да има настроение и хубави поводи за празнуване. Бидейки толерантни към партньорите си, ще следвате решенията им, разширявайки собствения си мироглед. Идващите дни са силни за вашия бизнес, делово представяне, позиции на работното място и в обществото. Успехи ще имате в много направления и ще се поздравите с материални придобивки.

Неспокойната ви душа ще се погрижи да внесете повече топлина и ведрина в дома си и в сърцата на любимите ви хора. Грижейки се за тях се погрижете и за себе си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година