Вторник, 28 Януари 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
02 - 09 Декември 2019

1721

Седмичен хороскоп - Скорпион - 02.12.2019 - 09.12.2019 година 

Привързаността ви към материалните неща в живота ви създава допълнително напрежение. Опитайте се да се освободите, макар и за миг, от несгодите на ежедневието и ще се почувствате свободни и с ясна перспектива.

Имате неограничени запаси от сили и творчески способности, пожелайте ги, освободете ги и ще постигнете бърз напредък в делата си.Ще имате романтични и вълнуващи срещи с бъдещето си. Ще го срещнете в лицето на хора, които ще ви завладяват и увличат. Доверете им се. Има толкова радост и топлина у вас, че всеки ще бъде щастлив да я споделите с него. Недалечни пътувания ще разнообразят почивката ви.

Жаждата ви от разнообразие ще се удовлетвори и ще се коригирате, задоволявайки повече свои желания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година