Вторник, 7 Април 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
02 - 09 Април 2018

2867

Седмичен хороскоп - Скорпион - 02.04.2018 - 09.04.2018 година

Постигнали вътрешно равновесие и баланс между желания и реалност, ще се насочите към преките си занимания, без това да има негативно отражение върху заобикалящия ви свят.

Част от вас ще съсредоточат енергията си върху бизнес-проекти, нови или вече започнали, чрез които ще привеждате в действие находчивата си мисъл и знания. На работното място са възможни размествания, които ще се отразят на привичките и възнаграждението ви. Съмнение няма, че ще бъдете сред най-активните, без вас не би било възможно движението. Близките ви ще поставят условия, имащи отношение към общите ви занимания и живот. Говорете за намеренията си, уважавайте достойнството им и бъдете и вие на свой ред достойни за уважение.

Доброто ви самочувствие ще се подхранва и от нестихващия интерес на противоположния пол към вас. Очакват ви вълнуващи преживявания, на които ще се отдадете без остатък. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година