Вторник, 16 Юли 2024
Скорпион

Седмичен хороскоп
19 - 26 Октомври 2020

1225

Седмичен хороскоп - Скорпион - 19.10.2020 - 26.10.2020 година

Ще работите по реализация на многото идеи, които ви занимават сега. За някои от вас периодът се свързва със започване на нов бизнес или разширяване на дейността ви. Ако работата ви е свързана с хора бъдете етични, усмихвайте се по-често и говорете тихо. Последното няма да ви затрудни, но само ако сте с овладени емоции и нерви.

Нова информация, знания и повишаване на квалификацията са само част от нещата, на които ще посветите времето си през тези дни. В договорените отношения ще постигате разбирателство и ще работите в екип по общи задачи и цели. Ще успеете да върнете част от кредитите си, други ще отложите, без да омаловажавате задълженията си. Премереният риск ще ви носи печалби, стига да сте убедени в правилността на действията ви. Въпреки това е добре да внимавате какво и пред кого приказвате, защото има всякакви хора, а сред тях и недобронамерени. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!