Понеделник, 11 Декември 2023
Скорпион

Седмичен хороскоп
18 - 25 Юни 2018

2391

Седмичен хороскоп - Скорпион - 18.06.2018 - 25.06.2018 година  

Пораснали в развитието си, ще дадете предпочитанията си на разума, а не на емоциите. Голяма част от вниманието ви ще поглъщат предстоящите събития и по-малко ще ви занимава рутинната ви работа.

Но наред с това ще бележите напредък в професионалните си проекти и това ще се отразява положително на финансите ви. Авторитетът ви ще нараства и ще напредвате в йерархията. Близките ви е възможно да ви отегчат с непрекъснатите си претенциите към вас. Нека това не ви кара да пренебрегвате задълженията си. В интимният ви свят е възможна промяна, раздяла или поява на нова връзка. Привлекателни сте за представителите на противоположния пол и това често ви изкушава. Човешко е, но се старайте да сте честни и открити.

Не наранявайте никого. Среща с приятели ще ви помогне да се освободите от тревожните си мисли и да се разнообразите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!