Понеделник, 15 Април 2024
Скорпион

Седмичен хороскоп
18 - 25 Април 2022

1281

Седмичен хороскоп - Скорпион - 18.04.2022 - 25.04.2022 година

През седмицата ще съсредоточите вниманието си върху деловите ангажименти, поставяйки паралелно с това и начало на нови начинания. Влагайки в тях старание и хъс, ще се радвате на напълно заслужени печалби. Ангажираните със социални, обществени, политически и културни дела ще се включат в организирането и подготовката на предстоящо събитие, с което ще привлекат интереса на голяма част от обществото.

Няма да ви липсва и подкрепата на хора, близки по мислене и сродна енергия. В живота ви очакват позитивни промени, започвайки от работното място и бизнеса, минавайки през семейството и стигайки до нови приятелства и любов. Ще дадете простор на творческата си мисъл, благодарение на която ще творите без ограничения, разкривайки пред света духовните си прозрения. Пътуванията също ще ви привличат и с желание ще привеждате в действие програмата си за края на седмицата.

Привлечени от човек или идея, ще получите импулс за пълноценна връзка или реализация, разкриваща най-доброто у вас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!