Четвъртък, 9 Април 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2113

Седмичен хороскоп - Скорпион - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Привлечени сте от нечии печеливши идеи и няма да пожалите себе си за постигане на общите цели. Индивидуалността ви ще е провокирана от налагащата се екипна работа, но ще намерите сили в себе си и мирно и добронамерено ще работите.

Това ще ви се удава, но до един момент. Умората може да ви направи лоша шега и то, когато най-малко очаквате. Бъдете разумни и не прекалявайте в нищо. Стремежът ви към повече пари не бива да ви подтиква към крайности. Грижете се за себе си, има още какво да получите, не предизвиквайте с нищо съдбата си. Не пренасяйте разочарованията си от някой върху останалите. Добрите взаимоотношения са гаранция за успешната ви работа и доброто ви настроение. Отлични възможности за подобряване на бита, стига правилно да оцените момента.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година