Петък, 3 Април 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
16 - 23 Март 2020

1206

Седмичен хороскоп - Скорпион - 16.03.2020 - 23.03.2020 година

По всички въпроси, създаващи ви напрежение ще получите отговорите, които търсите. Отнасяйте се към заобикалящите ви с нужното уважение, рискувате да предизвикате загуба на интерес към личността ви, ако имате повърхностно отношение към тях. В повечето пъти водите аргументирани спорове, но изпадате в крайности и това ви пречи да оцените момента.

Разбиранията ви за свобода се разминават с общо приетите, вътрешното ви състояние е объркано и това не ви помага. Със сигурност бихте постигнали просветление в живота си, ако формулирате ясно желанията си. И в отношенията ви с интимния ви партньор бъдете внимателни. Напрежението между вас не е преодоляно, напротив. Покажете му, че го цените и сте благодарни на съдбата за възможността да бъдете заедно/ако това наистина е така/. За разлика от интимния ви живот бизнеса ви ще се развива според желанията ви и ще ви носи печалби.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година