Неделя, 13 Юни 2021
Скорпион

Седмичен хороскоп
16 - 23 Юли 2018

2308

Седмичен хороскоп - Скорпион - 16.07.2018 - 23.07.2018 година 

Очаквани и не толкова очаквани събития ще правят живота ви интересен и с богати възможности за лично израстване. От вас зависят много неща, за реализацията на които бихте могли да се ползвате от подкрепата и на други хора.

Обърнете се с внимание към тях и няма да срещнете съпротива, мислейки и за впечатлението, което оставяте след себе си. Така по-лесно ще спечелите благоразположението на онези, с които ви свързва бизнеса или друга обща заетост. А може би е добре да помислите за подхода си, ако считате, че това би се отразило по-добре на авторитета или печалбите. Следвайте логиката на развитията, обратното би значело разочарования и връщане в изходна позиция. За някои периода се свързва с постигане на споразумения и договорености, водещи до сделки.

Затрудненията, каквито със сигурност ще срещнете, са част от израстването, не унивайте пред нищо. Духовното ще ви привлича и за изявите ви в сферата на изкуството ще се говори. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година