Събота, 25 Януари 2020
Скорпион

Седмичен хороскоп
15 - 22 Октомври 2018

2487

Седмичен хороскоп - Скорпион - 15.10.2018 - 22.10.2018 година   

Повечето от начинанията ви ще приключат с очакваните резултати и този факт ще ви вдъхне увереност и сила. Съмненията ви по отношение на предстоящ проект ще се окажат верни, и в това е предимството ви.

Подготвени сте за предстоящите събития, поне що се отнася до професионалната ви ангажираност. В личните ви дела също не се очакват изненади. Ще работите за подобряване на отношенията си с особено близък до вас човек, готовността ви да му помогнете е очевидна и ще бъде оценения. Интересуващите се от новостите на пазара на недвижими имоти ще получат ясна представа за перспективността от вложения в този сектор на икономиката.

Възможностите ви ще нарастват, както във финансов план, така и обществено-политически. Помагайте и давайте, но с желание и от сърце. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година