×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Скорпион

Седмичен хороскоп
14 - 21 Септември 2015

1833
Семейната среда ще ви въздейства позитивно и ще ви мотивира да насочите енергията си в подкрепа на близките ви хора. Ще ви се отдава по-лесно и безболезнено да преодолявате затрудненията в отношенията помежду ви и да отстъпите водещото място на младите в семейството.
 
В професионален план също няма да стоите безучастни, с положените от вас усилия основателно може да очаквате финансова стабилизация. Самоподготовката ви в съчетание със засилената ви активност ще дадат тласък на кариерата ви. За съжаление са възможни препятствия, които ще поставят на изпитание духа ви, но вие сте силни и ще се справите.
 
Разпределете отговорностите, не се нагърбвайте с всичко, за да ви стигнат силите. В пиковите моменти запазете спокойствието си и не губете връзката със здравия разум, това ще ви осигури предимство и ще ви изведе по-скоро до желания край. Краят на седмицата ще ви зарадва с повече свободно време в компанията на любимите ви хора.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година