Вторник, 7 Февруари 2023
Скорпион

Седмичен хороскоп
13 - 20 Септември 2021

837

Седмичен хороскоп - Скорпион - 13.09.2021 - 20.09.2021 година

Макар и в движение, решенията ви няма да са лишени от находчивост и прагматизъм. Следвайки логиката на разума и интересите си, ще търсите най-доброто за себе си и за семейството си, което не винаги означава, че сте на прав път. За това бъдете внимателни, рискувате да не забележите и да омаловажите съществени подробности, ако егото ви нашепва, че сте прави във всичко.

Няма безгрешни хора и е важно е да се поправим, когато грешим. Не стигайте до крайности в нищо, защото инерцията ще ви отдалечи от първоначалния замисъл. Това налага да промените част от мисленето си, ако искате да си спестите разочарования, а и за да станете психически по-устойчиви. Поради неотложно пътуване или във връзка с отпуската, но ще прекъснете започната работа или друга, важна задача, което ще се отрази на плановете ви.

Общителните ще срещнат разбиране и сходни интереси в нови хора, което ще ги направи щастливи, но не пренебрегвайте онези, които са ви давали сигурност и подкрепа в отминало време. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-