×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 12 Декември 2018
Скорпион

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1664

Седмичен хороскоп - Скорпион - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

Постигнатите резултати ще наложат името ви в сферата, в която се изявявате. Времето ще работи за вас и по много причини ще оставате доволни. Това е за онези, които през последните месеци не спираха да са там, където това се очакваше от тях.

Ще внесете идеите си в общ бизнес-проект, поставяйки началото на труден, но печеливш период за себе си и онези, които ви повярваха. Не пренебрегвайте ничие сътрудничеството, обема от работа, с който се ангажирате изисква потенциал, който не е по силите само на един човек. Поради преумора са възможни отклонения от нормалното кръвно, главоболие, ставни болки и други хронични страдания. Потърсете квалифицирана медицинска помощ, избягвайте самолечение, за да предотвратите нежелани последствия.

Решаването на семеен въпрос може да предизвика спорове и несъгласие с роднините. Спокойно изслушвайте аргументите им, като се включите с конструктивни съвети и полезните си познанства. Физическата ви и психическа устойчивост ще бъде подложена на изпитание, за това щадете повече себе си. Настъпва нов момент в партньорските отношения. Предстоят ви важни решения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година