Неделя, 1 Август 2021
Скорпион

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1923

Седмичен хороскоп - Скорпион - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

Постигнатите резултати ще наложат името ви в сферата, в която се изявявате. Времето ще работи за вас и по много причини ще оставате доволни. Това е за онези, които през последните месеци не спираха да са там, където това се очакваше от тях.

Ще внесете идеите си в общ бизнес-проект, поставяйки началото на труден, но печеливш период за себе си и онези, които ви повярваха. Не пренебрегвайте ничие сътрудничеството, обема от работа, с който се ангажирате изисква потенциал, който не е по силите само на един човек. Поради преумора са възможни отклонения от нормалното кръвно, главоболие, ставни болки и други хронични страдания. Потърсете квалифицирана медицинска помощ, избягвайте самолечение, за да предотвратите нежелани последствия.

Решаването на семеен въпрос може да предизвика спорове и несъгласие с роднините. Спокойно изслушвайте аргументите им, като се включите с конструктивни съвети и полезните си познанства. Физическата ви и психическа устойчивост ще бъде подложена на изпитание, за това щадете повече себе си. Настъпва нов момент в партньорските отношения. Предстоят ви важни решения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година