Понеделник, 20 Май 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
11 - 18 Юни 2018

2256

Седмичен хороскоп - Скорпион - 11.06.2018 - 18.06.2018 година  

Периодът ще е благоприятен за развитието на всяка смела и перспективна идея. Бизнесът ви ще навлезе в нов етап, като за някои от вас това означава и промяна на дейността.

Ще има напрежение и често ще търсите преки пътища, но не унивайте. Ако срещнете затруднения търсете съдействие от професионалисти, дори ги направете съдружници. Така само ще си осигурите по бърз възход. Любимите ви занимания и хора ще ви помагат да се освобождавате от стреса, който понякога ще ви идва в повече. Ако ще пътувате, подсигурете си най-добрите условия. Има риск от неудобства. Колебанията ви към позабравена дейност могат да ви забавят и да пропуснете възможни печалби.

Мислете в движение и щом интуицията ви подава позитивни сигнали – действайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година