Петък, 6 Декември 2019
Скорпион

Седмичен хороскоп
10 - 17 Октомври 2016

3103
Седмичен хороскоп - Скорпион - 10.10.2016 - 17.10.2016 година
 
Ще се посветите на професионалната си кариера, оставяйки на втори план всичко останало. И няма да останете разочаровани. В края на периода ще се поздравите с успехи от финансов и професионален характер. Нещо повече, ще имате нещата, за които сте мечтали, а също и с кого да ги споделите. Любимите ви хора ще забравят за отсъствията и неудобствата от заетостта ви и ще покажат уважението и обичта си към вас. Пътуванията, в повечето случаи служебни, ще ви срещат с партньори и хора, имащи все по-големи претенции към бизнеса ви.
 
Това няма да ви попречи да черпите идеи и да реализирате сделки. Все пак не пренебрегвайте интимните си партньори и близките ви хора. Имате очаквания за бъдещето, но с вниманието, което им отделяте е възможно да се разминете с тях. Радвайте се на близостта им и бъдете открити. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година