Сряда, 22 Януари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
09 - 16 Септември 2019

2354

Седмичен хороскоп - Риби - 09.09.2019 - 16.09.2019 година 

Носите житейска мъдрост и разум, но има моменти, когато е нужно да замълчите. Не се чувствайте длъжни да вземате страна във всеки спор и да се изживявате като първа инстанция. Рискувате да отегчите и да загубите интереса към себе си.

Повече успехи ще имате, ако съсредоточите усилията в разработването на проект, който действително ще ви донесе желаното. Паричните проблеми ще имат променлив характер и дори е възможно да ви вкарат в конфликт с партньорите. Забравяте да връщате заемите си и това ви прави по-малко благонадеждни. Но не всички. Няма да ви липсват и благоприятни ситуации, които е добре да използвате. Успешно ще бъде явяването на изпити и интервюта за нова работа.

Красиви любовни моменти и силна връзка за някои от представителите на знака. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година