Вторник, 6 Декември 2022
Риби

Седмичен хороскоп
09 - 16 Април 2018

3316

Седмичен хороскоп - Риби - 09.04.2018 - 16.04.2018 година

Работейки върху проектите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота ви. Изразявайки благоразположението си към хората, с които общувате, работите и живеете, ще се радвате на добър прием, а благоприятната тенденция и подема в делата ви ще продължат и занапред.

Перспективите са добри, независимо да ли ги оценявате като такива, за това се възползвайте и не спирайте да търсите и желаете най-доброто за себе си, разчитайки преди всичко на своите сили. В състояние сте да покажете ново мислене, давайки тласък в развитието на много начинания, мотивацията за които идва от присъствието на специален за вас човек. Общите ви идеи, мислене, намерения, интереси и желания ще ускорят пътя ви на развитие в положителна посока. Отговорността за постъпките ви задължава да градите щастието си върху здрави основи.

Това означава да работите за укрепване на психиката си, залагайки на повече движение, правилно дишане и хубави емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година