Неделя, 27 Ноември 2022
Риби

Седмичен хороскоп
08 - 15 Юни 2020

1286

Седмичен хороскоп - Риби - 08.06.2020 - 15.06.2020 година

С въображение, творческа насоченост и доверявайки се на вътрешния си глас ще се вслушвате в детските си желания и ще откривате свои истини. Добре съхранените ви и не обременени от материалния свят мечти са вашето богатство.

Част от него ще можете да реализирате сега и това ще ви прави доволни от себе си. За съжаление ще ви съпътстват и провокации, възможно е да се почувствате податливи на изкушения и крайности. Силни сте и можете да потиснете тези си импулси, без това да ви се отрази неблагоприятно. Финансови придобивки ще заздравят семейния бюджет и ще можете да осъществите пътуванията, които предвиждате. Ако спазвате договореностите и не проявявате егоизъм ще избегнете евентуалните недоразумения с определени хора. Ако нещо не ви се дава да го имате на този етап, не насилвайте събитията, за да не съжалявате за дълго.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година