Понеделник, 26 Август 2019
Риби

Седмичен хороскоп
08 - 15 Януари 2018

4728
Седмичен хороскоп - Риби - 08.01.2018 - 15.01.2018 година
 
Отхвърлете всичко, което ви затормозява и не ви носи очакваните резултати. Разумът и интуицията ще ви подскажат от какво да се лишите без болка, и към какво да се насочите в подобряване на бита си.
 
Промените ще бъдат осезаеми, ще внесат настроение и желание за развитие. Здравословното състояние на роднина може да ви създаде повече грижи или пък друг семеен проблем. Заедно ще съсредоточите вниманието и усилията си за да постигнете разбирателство по решаване на неотложните задачи. Необвързаните ще срещнат сродната си душа и ще останат доволни от даровете, които им праща съдбата. Като цяло периода е добър за вас, не губете енергията си в напразни притеснения. Внесете яснота в мислите и в действията си и ще се отворят хоризонти пред огромния потенциал, който носите в себе си.
 
 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година