Петък, 18 Октомври 2019
Риби

Седмичен хороскоп
07 - 14 Октомври 2019

2052

Седмичен хороскоп - Риби - 07.10.2019 - 14.10.2019 година 

В професионален план ще вървите смело към целта, която сте си поставили. С вашето красноречие, убедителност и разум ще се наложите категорично над опонентите си.

Делово пътуване ще ви донесе успешно сключени договори.Не поставяйте на преден план изключително и само личния си интерес, защото това може да доведе до дистанциране на отсрещната страна. Пазете се от вирусни заболявания. Възможни са провокации на хронични страдания. В интимният ви живот настъпват промени, които ще ви изправят пред избор. Може би ще трябва да решите най-сетне какво точно желаете, и от кого се нуждаете. Колебания, които дълго време чакат решението ви.

Имате влияние върху интимният си партньор, но се страхувате да насочите връзката си в перспективата, от която се нуждаете. Направете го. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година