Петък, 19 Юли 2019
Риби

Седмичен хороскоп
07 - 14 Август 2017

4330
Седмичен хороскоп - Риби - 07.07.2017 - 14.08.2017 година
 
Овладейте страстите и желанията си и оценете това, което имате. Направите ли го, ще бъдете измежду щастливците. Имате сили да осъществите намеренията си, не изпадайте в ненужна почит към чужди амбиции. Насочете уменията си в полза на доброто. Можете да влияете на общото мнение и настроение, нека бъде позитивно. Това ще ви накара да се почувствате значими и направи щастливи. Ще ви обнови и мотивира в търсене на нови възможности за собствена реализация. В личния си живот ще се радвате на споделени сексуални желания и нежни чувства. Радостни преживявания ви очакват от пътуване с приятели и хора, които ви вълнуват и зареждат с очаквания.
 
От друга страна не оставайте сами. Потърсете компанията на хората, с които ви е най-приятно и си организирайте някакво парти, разходка сред природата. Трябва да споделите мислите, които ви вълнуват, за да придобият реални измерения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година