Петък, 19 Юли 2019
Риби

Седмичен хороскоп
06 - 13 Август 2018

1748

Седмичен хороскоп - Риби - 06.08.2018 - 13.08.2018 година  

Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. С психическата си устойчивост изчиствате риска от спонтанни хрумвания и решения.

Без резки обрати в действията си ще напредвате, с което няма да изненадате никой. Времето работи да вас и в този смисъл ще се възползвате от всяка появила се възможност, но най-често сами ще инициирате такива в подкрепа на хуманните си каузи и намерения. За част от вас периодът се свързва с ремонтни дейности по дома, офиса или на вилата. Съобразявайте се с изискванията на партньора си и ще си спестите недоразумения. Други ще посрещат гости или ще пътуват. В тази връзка ще бързате да приключите започнатото, но и от финансови съображения, очаквайки подобряване на бюджета.

В търсене на нови емоции някои ще предпочетат развлечения навън, което може и да не се хареса на партньора им, ако са семейни. Имайте го предвид и се погрижете почивните дни да са приятни и отпускащи за всички покрай вас. Периодът е подходящ за плодово-зеленчукова диета, без мазнини и с повече течности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година