Събота, 10 Юни 2023
Риби

Седмичен хороскоп
05 - 12 Февруари 2018

5705

Седмичен хороскоп - Риби - 05.02.2018 - 12.02.2018 година

Решаването на въпроси от служебен и битов характер ще променят програмата ви, изисквайки личната ви намеса. За да избегнете евентуалните главоболия ще се съобразите с тях, независимо, че времето ви е ценно.

Промяна в организацията и внасяне на повече ред в делата, такава е алтернативата пред вас. В общуванията си отдавайте акцент на другите, пазете се от интриги и не се претоварвайте с чужди ангажименти. Липсата на достатъчно финансови средства ще ви подтикне да потърсите допълнителна работа или по-добре платена основна, не е невъзможно да я откриете. Към новостите в бизнеса ще се отнесете с интерес и ще пристъпите към овладяване на конкретиката, осъзнавайки, че бъдещето е там. Няма да пренебрегнете вътрешните си потребности и ще се погрижите да не ви липсват нещата и хората, които поддържат доброто ви настроение.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-