Понеделник, 27 Септември 2021
Риби

Седмичен хороскоп
04 - 11 Март 2019

2114

Седмичен хороскоп - Риби - 04.03.2019 - 11.03.2019 година 

В живота ви ще намерят отражение енергията и времето, които посветихте на нещата, в които вярвате. Нищо не е загубено и предстои да се убедите в това.

Всичко, за което се трудихте ще ви носи придобивки, макар и не само материални. Духовна, морална и финансова удовлетвореност ще ви мотивират да продължавате напред. За други от вас периодът носи промени, най-често на работното място. Съкращения и преминаване на друга длъжност са сред възможните развития, но не са изключени и нежелани такива. Истината е, че нищо даром няма да получите, за всичко ще се борите, което налага да сте последователни и неотстъпчиви/последното няма да ви затрудни/. Много от вас ще пътуват, най-често на места, нови или познати, но с нагласата да е приятно. И не грешите.

Ще извлечете максимума за себе си от почивката, предстоят ви нови предизвикателства, за които трябва да сте подготвени. Бизнесмените ще работят по вече започнати сделки и търговски договорености. Добрият им край ще зависи и от умението ви да преговаряте и оценявате момента. Ново запознанство ще разнообрази живота на необвързаните, правейки го по-интересен. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година