Събота, 25 Септември 2021
Риби

Седмичен хороскоп
04 - 11 Декември 2017

4579
Седмичен хороскоп - Риби - 04.12.2017 - 10.12.2017 година
 
Професионални, обществени, лични и творчески интереси ще накарат много от вас да задълбочат познанията си по тях, в стремеж да подобрят живота си.
 
От умението ви да организирате и провеждате плануваните събития ще зависят и резултатите ви. Истината е, че ще вложите много енергия, за да постигнете целите си. На работното място предстоят размествания, които ще позволят на някои от вас да се проявят и в друга посока, чрез която ще открият нови способности. Това ще им се хареса и ще продължат и занапред по този път. Следващите дни са важни за професионалното ви развитие, в тази връзка се пазете от участия в съмнителни сделки и компромати, за да не последва връщане назад. Както и не се заигравайте с чувството си за справедливост и чест, за да не отегчите околните.
 
Семейството и нуждите на близките ви са от първостепенно значение за вас, така ще бъде и занапред. Те са вашата духовна и морална подкрепа, без тях животът ви не би бил същият. В личните си взаимоотношения и най-вече към партньора си бъдете по-търпеливи. Действително стресът ви идва в повече на моменти, но това не е причина да си го изкарвате на околните. Ще има какво да ви радва. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година