Петък, 19 Август 2022
Риби

Седмичен хороскоп
31 - 07 Септември 2020

1413

Седмичен хороскоп - Риби - 31.08.2020 - 07.09.2020 година

В действията си се водите от разума и това ви кара да мислите, че винаги сте прави. Резултатите показват, че основанията ви не са достатъчни. Дълбоко в душата си имате съмнения и ви измъчват противоречия. За съжаление това ще продължи докато не постигнете съгласие с обекта на вашите терзания.

Намерете сили в себе си, преборете егото си и се извинете или простете. Така ще задържите човек, който ви обича и е добър с вас. Бизнесът няма да ви изненадва с нищо, ще се развива според усилията ви и в края на седмицата може да се поздравите с нараснали финанси. Пътуванията ви, лични или служебни ще ви срещат с много хора и ще създават предпоставки за добри перспективи. Противоречията в семейството ще ви тласкат към развлечения навън. Там може да срещнете сродни души, отношенията с които да ви поставят в деликатна ситуация. Бъдете по-внимателни.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година