Вторник, 3 Август 2021
Риби

Седмичен хороскоп
30 - 07 Октомври 2019

2481

Седмичен хороскоп - Риби - 30.09.2019 - 07.10.2019 година 

Натрупаното отегчение и болка в душата ви карат да страните от онези, които ви причиняват страдания. Но грешите. Имате сили и ще откриете много причини, за да продължите напред.

Очакват ви хубави мигове и радостни преживявания. Финансите ви ще стигнат, за си позволите повече и желани неща. Умеете да увличате след себе си с енергията, която излъчвате и с влечението си към новото. Призовете и сега вътрешния си порив за изява и насърчете активността си, за да създадете подходящите условия за успеха. Отнасяйте се с доверие към хората, които уважавате, не бъдете излишно мнителни. Свободолюбивият ви дух ще отхвърли всяка зависимост и ще разполагате със себе си във всичко. Финансовите ви дела ще се развиват добре и с получените средства ще реализирате своя идея, както и да инвестирате в бъдещо мероприятие.

Търсете разнообразието, чистата природа и средата на онези, които обичате. По-често мислете за развлечения и отдих. С качествата си ще събуждате интереса на другите, което ще ви превръща в значима личност. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план през оставащата част от годината. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година