×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 15 Декември 2018
Риби

Седмичен хороскоп
30 - 06 Август 2018

2103

Седмичен хороскоп - Риби - 30.07.2018 - 05.08.2018 година  

Създали сте условия и водени от свободната си воля, ще работите за реализация на идеите си, без да зависите от нечие благоволение. Успехите ви ще са променливи и ще зависят най-вече от това, върху какво ще акцентирате енергията си, но при всички случаи седмицата ще бъде интересна за вас.

Ще се сблъскате с новости, които ще се отразят на живота ви, от една страна с времето, необходимо ви за овладяването им, и от друга с последствията от тях, които в никакъв случай няма да са лоши. Интуицията ви е силна, по-често се вслушвайте в нея и й се доверявайте. Като резултат на усилията ви ще се радвате на постигнати цели, при някои изразяващи се в повишение, осигурено финансиране на бъдещ проект или желано пътуване. Въпреки кризата някои ще мислят за инвестиции, покупката на недвижим имот е добро решение.

В добро настроение и заобиколени с приятели ще разпуснете в края на седмицата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година