Петък, 27 Май 2022
Риби

Седмичен хороскоп
30 - 06 Април 2020

2228

Седмичен хороскоп - Риби - 30.03.2020 - 06.04.2020 година

Привеждайте решенията си до край, ако искате действително да свършите работа. В противен случай ще се натрупват освен несвършени задачи и недоволство. Малко хора ще останат до вас, които ще могат да търпят безволието ви. Но имате потенциал да вървите безпроблемно напред, направете го.

Открийте силата си и я насочете в полза на просперитета си. Професионалните достижения ще ви направят популярни и трайно ще повишат доходите ви. Въпреки желанието си ще вземете правилното решение и по отношение на едно пътуване. Наясно сте, че рискувате да загубите в преследване на мимолетни изживявания, които не е сигурно, че ще имате. Разумът ще ви подскаже, че не бива да губите с лека ръка доверието на онези, които разчитат на вас. Вслушвайте се в желанията на партньора си и предугаждайте очакванията му, това ще направи и двама ви щастливи. Деловите представители измежду вас ще постигнат договорености, които ще ги настроят позитивно към възможностите, които те носят.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година