Вторник, 28 Януари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
03 - 10 Октомври 2016

3497
Седмичен хороскоп - Риби - 03.10.2016 - 09.10.2016 година
 
Нови, професионални предизвикателства ще привлекат вниманието ви, надявайки се с тях да подобрите финансите си. Не очаквайте светкавични резултати, естеството на работата ви е такова, че изисква повече търпение и добра организация. Хубавото е, че в процеса на работа ще се срещате с нови хора, с част от които ще задълбочите отношенията си. Професионалните ви контакти ще позволят да започнете и друга дейност, която в последствие ще се окаже основна за някои от вас. Ще преодолявате затрудненията, измъквайки се от инерцията, която ви владее в последно време. С тези си действия ще подобрите благосъстоянието си, независимо от други хора.
 
Пазете се от конфликти, последствията от тях могат да ви се отразят негативно на настроението и емоциите ви. Очакват ви хубави и вълнуващи преживявания, семейни тържества и обяснения в любов. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година