Четвъртък, 30 Юни 2022
Риби

Седмичен хороскоп
03 - 10 Декември 2018

2162

Седмичен хороскоп - Риби - 03.12.2018 - 10.12.2018 година

Очаквани или не в живота ви настъпват промени, които ще ви направят по-ангажирани и витални. В служебен план ще се увеличат отговорностите ви, причина за което имате и вие.

Нарасналата ви професионална подготовка и резултатност има и такава страна. Това ще допринесе за повишаване на доходите и собственото ви стабилизиране. Все пак харчете умерено, защото повишението все още предстои. По-осезателно ще почувствате новостите в личният си живот. Радостни събития ще ви изправят пред избор. Не се колебайте да тръгнете заедно с партньора си, ако това е повика на сърцето ви. Така ще имате щастливо бъдеще.

Фамилни претенции ще ви притеснят, но няма да ви откажат от усърдието, с което преследвате имуществен въпрос. В крайна сметка вие ще спечелите. Проверявайте всяка информация, която ви се подава. Отделяйте повече време за себе си и здравословните си проблеми. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година