Сряда, 23 Октомври 2019
Риби

Седмичен хороскоп
03 - 10 Април 2017

5012
Седмичен хороскоп - Риби - 03.04.2017 - 10.04.2017 година
 
Нищо няма да спре устрема ви и желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Новостите покрай вас ще ви накарат да изоставите емоциите и предубежденията си, свързвани с отминали събития. Уверени в себе си ще търсите рационални пътища към успеха си. До детайли ще конкретизирате интересите си и ще се борите с всичко, което ви пречи да ги следвате. Ще останете доволни, ако подчините времето си на занимания, провокиращи въображението ви и подтикващи ви към творчество. При други от вас времето ще е благоприятно за бизнес и установяване на ново сътрудничество с подходящи хора.
 
Партнирайки си с тях ще откриете възможности за реализация и печалби. Няма да липсват и такива, които ще потърсят по-добри условия за работа и живот в чужбина. Стари връзки и познанства ще ви припомнят за отношения и чувства, и ще ви насърчат да продължите от там, където сте спрели. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година