Петък, 28 Февруари 2020
Риби

Седмичен хороскоп
03 - 10 Април 2017

5033
Седмичен хороскоп - Риби - 03.04.2017 - 10.04.2017 година
 
Нищо няма да спре устрема ви и желанието ви час по-скоро да видите осъществени намеренията си. Новостите покрай вас ще ви накарат да изоставите емоциите и предубежденията си, свързвани с отминали събития. Уверени в себе си ще търсите рационални пътища към успеха си. До детайли ще конкретизирате интересите си и ще се борите с всичко, което ви пречи да ги следвате. Ще останете доволни, ако подчините времето си на занимания, провокиращи въображението ви и подтикващи ви към творчество. При други от вас времето ще е благоприятно за бизнес и установяване на ново сътрудничество с подходящи хора.
 
Партнирайки си с тях ще откриете възможности за реализация и печалби. Няма да липсват и такива, които ще потърсят по-добри условия за работа и живот в чужбина. Стари връзки и познанства ще ви припомнят за отношения и чувства, и ще ви насърчат да продължите от там, където сте спрели. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година